Θερμό ευχαριστήριο του Πολ.Συλλ.Μελιγούς

Το να κάνει ένας Πολιτιστικός Σύλλογος εκδηλώσεις είναι ένα συχνό φαινόμενο. Το να γίνονται αυτές οι εκδηλώσεις κατά τις περιόδους εορτών, είναι και αυτό κάτι  που συνηθίζεται. Ο σκοπός ο στόχος και το αποτέλεσμα είναι αυτά που αλλάζουν κάθε φορά και διαφέρουν.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Μελιγούς, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, δημιούργησε και διοργάνωσε, εκδήλωση στην πλατεία του χωριού, γνωστή, πλέον με τον τίτλο ¨Μελιχωριό¨

Ο σκοπός και ο στόχος μας ήταν να γεμίσει με παιδιά η πλατεία του χωριού, τα οποία, συμμετέχοντας στις δραστηριότητες που είχαμε προετοιμάσει γι αυτά θα περνούσαν στιγμές χαράς και παιχνιδιού.

Το αποτέλεσμα;  Δικαίωση των φιλοδοξιών μας. Η πλατεία γέμισε με παιδιά. Γέλιο, παιχνίδι και παιδικές φωνές ¨πλημμύρησαν¨ τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του χωριού μας και σε συνδυασμό με την διάθεση μελών και φίλων του Συλλόγου, μικροί και μεγάλοι ήρθαν πιο κοντά στο πνεύμα των εορτών που πλησιάζουν.

Αξιοσημείωτη ήταν βέβαια και η προσφορά αρκετών φίλων τους οποίους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε . Πιο συγκεκριμένα, τους κυρίους΄΄ Ηλία κ Γεώργιο Κλέωπα΄΄ για την προσφορά, στον Σύλλογο μας, του έλατου που στόλισαν τα παιδιά, την κυρία΄΄ Στέλλα Διαμαντόγιαννη΄΄ για το μακιγιάζ των παιδιών που τα έφερε πιο κοντά σε εικόνες Χριστουγέννων, τα μέλη και τους υπευθύνους των ΄΄Σωμάτων Ελληνικού Οδηγισμού Τρίπολης και Βόρειας Κυνουρίας΄΄ για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση, τους εθελοντές, μέλη και φίλους του Συλλόγου, για τις ώρες που αφιέρωσαν, στην έμπνευση και την δημιουργία της εκδήλωσης αλλά και στην κατασκευή των χειροποίητων ειδών του bazar.

Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ, ανήκει στους γονείς των παιδιών, που μας εμπιστεύτηκαν στο να κάνουμε τα παιδιά τους να περάσουν αρκετές όμορφες στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς παιχνιδιού και γέλιου.  Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα τους ικανοποίησε.

Τέτοιες εκδηλώσεις είναι Πολιτισμός.

Το γέλιο των παιδιών είναι Πολιτισμός.

Η προσφορά και ο εθελοντισμός είναι Πολιτισμός.

Τα ήθη και τα έθιμα η διαφύλαξη η διατήρηση και  η συνέχιση τους είναι Πολιτισμός

 

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *