Αιτήματα του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Πόρτες» προς τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΠΟΡΤΕΣ”

Μελιγού Κυνουρίας

Τηλ.: 6972747568

Άστρος 20 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΣ: Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Κοινοποίηση: 1. Περιφέρεια Πελοποννήσου, 2. Πρόεδρο Δ.Δ. Μελιγούς

Για πολλοστή φορά επανερχόμαστε στα κυριότερα αιτήματα των μελών του συλλόγου μας, που απασχολούν την περιοχή και εκκρεμούν επί σειρά ετών, αφού οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για την επίλυσή τους.

  1. Χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής είναι η επέκταση του δημοτικού φωτισμού κατά μήκος της παραλιακής οδού από Π. Άστρος μέχρι τις τελευταίες κατοικίες μετά το πέτρινο λιμάνι, καθώς και από την διασταύρωση της οδού Μελιγού – Πόρτες προς τον Ι.Ν. Αγ. Αναστασίας.
  2. Διάνοιξη και καθαρισμός της κοίτης των ρεμάτων που διασχίζουν την περιοχή μας για την αποφυγή πιθανών πλημμυρών και τις εκ των υστέρων έρευνες για καταλογισμό ευθυνών.
  3. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στον δρόμο που συνδέει την Μελιγού με την παραλία δημιουργεί κινδύνους για τους περαστικούς. Θα μπορούσε ο Δήμος να επιβάλει την κοπή 2-3 ελαιοδέντρων και ο σύλλογός μας να συμμετάσχει στην αποζημίωση των ιδιοκτητών.
  4. Η τοποθέτηση πυροσβεστικών κρουνών είναι επιτακτική και πάντα επίκαιρη, αφού μετά τις τελευταίες πυρκαγιές, με τα τραγικά αποτελέσματα, οι συνειρμοί που κάνουν οι κάτοικοι με τις ελλείψεις  στην περιοχή μας είναι αναπόφευκτοι.

Κύριοι,

Τα παραπάνω δεν είναι προσωπικά αιτήματα των μελών του συλλόγου, αλλά χρόνια προβλήματα του τόπου μας και η επίλυσή τους θα βελτίωνε κατά πολύ, την ασφαλέστερη μετακίνηση των πεζών, την αποφυγή πλημμυρών και την ευχερέστερη αντιμετώπιση πυρκαγιών.

Ο Γενικός Γραμματέας                                                        Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Μαγκλής                                                       Ιωάννης Νικολέτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *