Ανανέωσαν με Ερμή Ιατρίδης και Βλάχος.

Αρχή ανανεώσεων για την ομάδα του Ερμή.Ο Γιώργος Καραγιάννης μόνο ικανοποιημένος πρέπει να αισθάνεται αφού δύο  σημαντικοί ποδοσφαιριστές ανανεώνουν την συνεργασία τους με την ομάδα. Ο Ιατρίδης πραγματοποιώντας  μια εξαιρετική χρονιά αναδείχθηκε πρώτος σκόερ της κατηγορίας. Ο Βλάχος ένας παίχτης πολυεργαλείο στα χέρια του κάθε προπονητή συνέβαλλε και αυτός όπως και ο Ιατρίδης τα μέγιστα στην καλή πορεία και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα».

Η σχετική ανακοίνωση:
Το Δ.Σ του Α.Ο. Ερμής Μελιγούς, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πρώτο σκόρερ της σεζόν που πέρασε, Ηλία Ιατρίδη αλλά και τον εξίσου σημαντικό και ταλαντούχο Γιάννη Βλάχο, Θέλοντας έτσι να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους και την συμπεριφορά του προς το σωματείο που ανήκουν αυτά τα χρόνια.Παρά τις πολλές όπως είναι φυσικό προτάσεις που είχαν και οι δύο προτίμησαν το οικογενειακό και φιλικό κλίμα αλλά και την σιγουριά και την εμπιστοσύνη που εμπνέι το Δ.Σ  Τους ευχόμαστε σωματική και ψυχική υγεία και η νέα χρονιά να είναι ακόμα πιο δημιουργική και παραγωγική.

 

Τις προσεχείς μέρες αναμένονται και άλλες ανανεώσεις αφού το Δ.Σ έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή αρκετών ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *