Νίκη του Ερμή στο Λεωνίδιο.

Με εκτός έδρας νίκη συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα ο Ερμής που επιβλήθηκε  στο Λεωνίδιο της Α.ε Μαρίου με σκόρ 0 – 3.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ερμή να κάνει αισθητή την παρουσία του από το πρώτο λεπτό όπου σούτ του Πολυμενάκου απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.Μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Κοδέλλα ο Παπαδάτος με κεφαλία αστόχε απο κοντά να δώσει το προβάδισμα.Η πίεση συνεχίστηκε με τον Ερμή να χάνει άλλες δύο ευκαιρίες με τον Ιατρίδη στο 5΄και 9΄.                                                                    Το προβάδισμα στην ομάδα μας έδωσε στο 10΄ ο Πολυμενάκος με απευθείας εκτέλεση κορνέρ.

Η υπεροχή του Ερμή ηταν εμφανής και αυτό φαίνεται από τις τρείς χαμένες ευκαιρίες στο 14΄Ιατρίδης,19΄Ράλλιος,28΄Κοδέλλας.

Μια καλή φάση είχε και η Α.ε Μαριου στο 16΄.

Στο 33΄ ο Ιατρίδης με ωραίο και δυνατό σούτ διπλασίασε τα τέρματα του Ερμή.

Στο δέυτερο ημίχρονο ο ρυθμός του Ερμή δεν ήταν ο ίδιος με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να κάνουν δύο  ευκαιρίες στο 55΄και 74΄.Παρόλο που η εμφάνηση του Ερμή δεν ήταν καλή στο δέυτερο ημίχρονο χάθηκαν ακόμα 3 κλασικές ευκαιρίες με τους Πολυμενάκο στο 63΄,Κολοβό 71΄και Ιατρίδη 82΄.Στο 87΄ο Κοδέλλας με σούτ μέσα απο την περιοχή έγραψε το τελικό σκορ 0 – 3.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *