Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιγούς <<Ευχαριστήριο>>.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου, ευχαριστεί δημόσια, τον εκπαιδευτικό Ευάγγελο Φάκλαρη, για την αφιλοκερδή του και άψογη παρουσία και παρουσίαση του κατά την διάρκεια της τελετής-εκδήλωσης « Η Μελιγού στην Β’ Εθνοσυνέλευση». Συνέβαλε στα μέγιστα να καλυφθεί ο σκοπός της εκδήλωσης και να παρουσιαστούν άγνωστες πτυχές της Ιστορίας του Τόπου μας, τόσο κατά την Εθνοσυνέλευση του Άστρους, την συμβολή της Μελιγούς σε αυτήν, όσο και για τον ρόλο που διαδραμάτισε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σε αυτήν.

Ακόμη, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Β. Κυνουρίας κ. Π. Μαντά για την παρουσία του και για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Επίσης, ευχαριστούμε, τους συνεργάτες του Πολιτιστικού Συλλόγου, κ. Ν. Αθανασόπουλου και κ. Μ. Μπαρμπουλέτου, όπως  και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας για την δική τους συμμέτοχη και βοήθεια.

Τέλος, όπως συμβαίνει πάντα, το μεγαλύτερο ευχαριστώ, ανήκει στον κόσμο, που για εμάς αποτελεί τον αφανή ήρωα, στηρίζοντας τις εκδηλώσεις και δράσεις του Συλλόγου μας.

Ελπίζουμε, υποσχόμαστε και ευελπιστούμε και σε άλλες μελλοντικές δράσεις και συνεργασίες.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *