Ξεκινούν οι Δωρεάν εγγραφές στις ακαδημίες του Ερμή.

Η ομάδα του Α.ο Ερμή ανακοινώνει την έναρξη των Δωρεάν εγγραφών για τις Ακαδημίες του.

Από την Τετάρτη 4 Ιουλίου και κάθε τετάρτη 8:30 εως  9:30 μ.μ σας περιμένουμε στα γραφεία του συλλόγου να εγγράψετε τα παιδιά σας.

Πρωταρχικός στόχος της ακαδημίας του Ερμή, είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, και η ομαδικότητα..Στην ακαδημία μας τα παιδιά θα παίξουν ,θα αθληθούν με ασφάλεια μακριά από τις παγίδες των ημερών μας κ θα γίνει ένα ακόμα σκαλοπάτι εκπαίδευσης μετά την οικογένεια κ το σχολείο.

Το Δ.Σ  συμμερίζεται τις δυσκολίες που περνάει κάθε οικογένεια και Η εγγραφή, αλλά και ολόκληρη η συμμετοχή στο ανανεωμένο προπονητικό πρόγραμμα της  Ακαδημίας  όλο το αθλητικό υλικό καθώς και οι Ιατρικές Εξετάσεις,προσφέρονται δωρεάν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπεύθυνους των Ακαδημιών

Παναγιώτη Καμπύλη τηλ.  6974112157

Άκη Πενταφρόνημο τηλ.  6970260347

Και στον Προπονητή Μετριτίκα Γεώργιο τηλ.  ‭694 4344702‬

Εθελοντικός καθαρισμός την Κυριακή στην Ορεινή Μελιγού.

Ο Σύλλογος Φίλων Ορεινής Μελιγούς προκαλεί την Κυριακή 1/7 όλα τα μέλη τους  συγχωριανούς και τους φίλους του χωριού στον καθαρισμό δρόμων και περιοχών με χόρτα.Η συγκέντρωση θα γίνει στον κομένο δρόμο στις 6:30 π.μ

Μπαράζ ανανεώσεων από τον Ερμή.

Να διατηρήσει το βασικό της κορμό όσο μπορεί αναλλοίωτο επιδιώκει η ομάδα του Ερμή ενόψει της νέας χρονιάς.

Σχεδόν 24 ώρες μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης με τους Πολυμενάκο,Αρφάνη ο Ερμής ξαναχτυπά γνωστοποιώντας την συμφωνία με δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές αλλά και χαρακτήρες τους Αδερφούς Σπύρο και Γιάννη Λαγού.

Η διοίκηση του Ερμή  εμπνέει σιγουριά και την εμπιστοσύνη οπότε, πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές και για την επόμενη σεζόν.

Σχετική ανακοίνωση.

“Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2018-19 με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη και Σπύρο Λαγού.

Ευχόμαστε να έχουν Υγεία σωματική και Πνευματική”.

Ανανεώσεων συνέχεια για τον Ερμή.

Στην επέκταση της συνεργασίας του με ακόμα δύο ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτίσει ο προπονητής Γιώργος Καραγιάννης, ολοκλήρωσε ο Ερμής ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα.

Την φανέλα του Ερμή και στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα φοράνε οι Δημήτρης Αρφάνης και Παναγιώτης Πολυμενάκος οι οποίοι συναντήθηκαν με την διοίκηση και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας.

Δύο ποδοσφαιριστές που την περασμένη σεζόν ήταν από τους στυλοβάτες της ομάδος.
Δελτίο τύπου Ερμή Μελιγούς
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασία μας με του παρακάτω ποδοσφαιριστές μας για την νέα σεζόν,Δημήτρης Αρφάνη και Παναγιώτη Πολυμενάκο.Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με Υγεία».
Πλέον Στο Δ.Σ έχουν στρέψει την προσοχή τους στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ ώστε να κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται οι ανανεώσεις.

Οι επαφές μαζί τους είναι συνεχείς και εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις.

 

Ανανέωσαν με Ερμή Ιατρίδης και Βλάχος.

Αρχή ανανεώσεων για την ομάδα του Ερμή.Ο Γιώργος Καραγιάννης μόνο ικανοποιημένος πρέπει να αισθάνεται αφού δύο  σημαντικοί ποδοσφαιριστές ανανεώνουν την συνεργασία τους με την ομάδα. Ο Ιατρίδης πραγματοποιώντας  μια εξαιρετική χρονιά αναδείχθηκε πρώτος σκόερ της κατηγορίας. Ο Βλάχος ένας παίχτης πολυεργαλείο στα χέρια του κάθε προπονητή συνέβαλλε και αυτός όπως και ο Ιατρίδης τα μέγιστα στην καλή πορεία και την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα».

Η σχετική ανακοίνωση:
Το Δ.Σ του Α.Ο. Ερμής Μελιγούς, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πρώτο σκόρερ της σεζόν που πέρασε, Ηλία Ιατρίδη αλλά και τον εξίσου σημαντικό και ταλαντούχο Γιάννη Βλάχο, Θέλοντας έτσι να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους και την συμπεριφορά του προς το σωματείο που ανήκουν αυτά τα χρόνια.Παρά τις πολλές όπως είναι φυσικό προτάσεις που είχαν και οι δύο προτίμησαν το οικογενειακό και φιλικό κλίμα αλλά και την σιγουριά και την εμπιστοσύνη που εμπνέι το Δ.Σ  Τους ευχόμαστε σωματική και ψυχική υγεία και η νέα χρονιά να είναι ακόμα πιο δημιουργική και παραγωγική.

 

Τις προσεχείς μέρες αναμένονται και άλλες ανανεώσεις αφού το Δ.Σ έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή αρκετών ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ.

Νέος προπονητής στις Ακαδημίες του Ερμή.

Ο Α.ο Ερμής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γ. Μετρητίκα  απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Πρόκειται για έμπειρο και καταξιωμένο τεχνικό που θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της ομάδας, και να αναπτύξει τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου κάτι που το Δ.Σ έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο για τη νέα χρονιά.

Εκδρομή στους Μελιγγούς Δωδώνης από τον Πολιτιστικό σύλλογο.

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς και με την συμμετοχή, όλων των φορέων και θεσμών της Κοινότητας Μελιγούς, διοργανώνεται εκδρομή στους Μελιγγούς Δωδώνης.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 13 Ιουλίου και η επιστροφή στις 15 Ιουλίου. Κατά την παραμονή στους Μελιγγούς Δωδώνης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα και ομιλίες σχετικά με τις ρίζες των δύο χωριών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν έως τις 25 Ιουνίου για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα:

6976232658 κ. Καμπύλης Κων/νος
6981479285 κ. Αγγελόπουλος Γεώργιος
6984538929κα. Πενταφρονίμου Κατερίνα
6980791343 κα. Τετώρου Σταματίνα

Ανακοίνωσε προπονητή ο Ερμής Μελιγούς.

Ο Α.ο Ερμής Μελιγούς ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση συνεργασίας για 3η συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή ποδοσφαίρου της Α’ ομάδας Γιώργο Καραγιάννη.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνετε όλα αυτά τα  χρόνια στο αγωνιστικό τμήμα , παρουσιάζοντας μια ομάδα πρότυπο εντός και εκτός γηπέδου, η άψογη συνεργασία με τους αθλητές και την διοίκηση του συλλόγου καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η διοίκηση από την αρχή ήταν αρκετά ώστε να  παραμείνει άλλη μια χρονιά στο τιμόνι της ομάδας την οποία ο ίδιος έχτισε.

Το Νέο Δ.Σ του Α.Ο Ερμή Μελιγούς.

Έπειτα από τις αρχαιρεσίες στην Γενική Συνέλευση  3/6/2018, Τετάρτη6/6/2018 Εκλέχθηκε  και συγκροτήθηκε σε σώμα, το νέο ΔΣ του ΑΟ Ερμή.

Στο νέο συμβούλιο δεν υπήρξαν σημαντικές ανακατατάξεις,αλλά είχαμε τη συμμετοχή νέων μελών,πρόκειται για ανθρώπους που αγαπούν τον Ερμή τον αθλητισμό τον Πολιτισμό και τις Αξίες που Πρεσβεύει αυτός ο Σύλλογος.

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί, τους πολυάριθμους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την Γενική Συνέλευση και τους καλεί να συνεχίσουν να παραμένουν δίπλα στην ομάδα και στις προσπάθειες του Συλλόγου όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Οι εποχές είναι δύσκολες και ο αθλητισμός του τόπου χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση όλων, για να κρατηθεί και να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ερμή Μελιγούς απαρτιζόμενο από τους εξής:

Πρόεδρο: Τσιώρο Χρήστο

Αντιπρόεδρο: Καμπύλη Α. Κων/νο

Γ. Γραμματέα : Λέγκουρδα Κων/νο

Ταμία: Καμπύλη Παναγιώτη

Μέλη:

Αγγελόπουλο Γιώργο

Καμπύλη Π. Κων/νο

Μπαρμπουλέτο Δημήτρη

Μπουγιώτη Δημήτρη

Παπαγεωργίου Χαρίλαο

Πενταφρόνιμο Παναγιώτη