Ευχαριστήριο Α.Ο Ερμή

Το Δ.Σ. του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες του προς  το Δήμαρχο κ. Π.Μαντά και τους κ.Γκάυρο και κ.Χονδρολέο  όπως και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μελιγόυς κ.Ν Ράλλιο για τις εργασίες αποπεράτωσης των αποδυτηρίων του δημοτικού γηπέδου Μελιγούς καθώς και την διαγράμμιση του γηπέδου μπάσκετ.

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιγούς ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στα τμήματα του.

Για ακόμη μία χρονιά τα επιτυχημένα τμήματα «ΧΟΡΟΥ»

και «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ» ξεκινούν τις δραστηριότητες τους, με υψηλούς στόχους.

Την φετινή χρονιά δημιουργούμε δύο επιπλέον τμήματα, υπό τη αιγίδα μας.

Το πρώτο, θα αφορά παιδιά της προεφηβικής ηλικίας 8-12 με τίτλο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΙΚΡΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» και

επιπλέον, για πρώτη φορά, δημιουργούμε τμήματα «ZUMBA» γυναικών και ανδρών σε δύο κατηγορίες: παιδικό και εφηβικό – ενηλίκων

  • Οι εγγραφές σε όλα μας τα τμήματα θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του Συλλόγου μας, στο Δημοτικό Σχολείο Μελιγούς ώρες 19:00-21:00 τις ακόλουθες ημέρες:
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 18/09
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 20/09
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/09
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 25/09
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 27/09
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/09

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976232658 (Καμπύλης Κων/νος)

6980791343 (Τετώρου Σταματίνα)

Ο Εσπερινός για Το Γενέσιον της Υπεραγίας Θεοτόκου & γλέντι Ερμή στην Ορεινή Μελιγού

Στο πανέμορφο εκκλησάκι της Παναγιας,Κάτω από τα υπεραιώνοβια πλατάνια δίπλα στην πετρόχτιστη βρύση,Εορτάστηκε με κατάνυξη το Γενέσιον της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ορεινή Μελιγού.Πλήθος πιστών παρακολούθησε τον εσπερινό και στην Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας μέσα απο τα γραφικά σοκάκια του χωριού.
Η Σκυτάλη μετέπειτα πέρασε στην μικρή πλακόστρωτη πλατεία όπου ο Α.Ο ΕΡΜΗΣ είχε στήσει μια πολύ ωραία μουσική βράδια με νόστιμους μεζέδες και άφθονα πότα.

 

8/9 Εκλογές και Απολογισμός από τον Σύλλογο Φίλων Ορεινής Μελιγούς.

Την Παρασκεύη 8 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η Εκλογό-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Ορεινής Μελιγούς.

Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Φίλων Ορεινής Μελιγούς καλεί τα μέλη του και και όλους τους Φίλους του χωριού μας στης 8 Σεπτέμβρη και ώρα 12 στον προαύλιο  χώρο του Ι.Ν Παναγιάς κάτω από τα πλατάνια για την ετήσια Εκλογό-απολογιστική Γενική Συνέλευση.