Γιορτή Τίτλου για τον Ερμή.

 

 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

 

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 

 

Πρόεδρος Αστέρα Τρίπολης
Μποροβήλος Γεώργιος

 

 

Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
Άρης Κολαρετάκης

 

Βουλευτής Αρκαδίας
Γεώργιος Ηλία Παπαηλιού

 

Καραγιάννης Γεώργιος
Προπονητής

 

Πρόεδρος Ερμή
Χρήστος Τσιώρος

 

 

Πατέρας&γιός
Ραλλαιοι.

 

 

Παλαίμαχοι<<Απο αριστερά– Σίμος Χαρμπαλής,Σούλης Αγριόγιαννης,Ηλίας Σούρσος,Λάτσης Γεώργιος,Κουρέτας Γιάννης,Τάκης Ράλλιος(Μπελούκος),Κάτω– Κούρος Γιάννης,Τάσος Παπούλιας,Παναγιώτης Ράλλιος,Ρεβήσιος Χρήστος,Παναγιώταρος Γρηγόρης.>>

 

Πατέρας και Γιος Ηλίας Σούρσος – Πάναγιώτης Σουρσος
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Σίμος Χαρμπαλής – Παναγιώτης Ράλλιος – Ηλίας Σούρσος Λάτσης Γεώργιος

Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιγούς <<Ευχαριστήριο>>.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου, ευχαριστεί δημόσια, τον εκπαιδευτικό Ευάγγελο Φάκλαρη, για την αφιλοκερδή του και άψογη παρουσία και παρουσίαση του κατά την διάρκεια της τελετής-εκδήλωσης « Η Μελιγού στην Β’ Εθνοσυνέλευση». Συνέβαλε στα μέγιστα να καλυφθεί ο σκοπός της εκδήλωσης και να παρουσιαστούν άγνωστες πτυχές της Ιστορίας του Τόπου μας, τόσο κατά την Εθνοσυνέλευση του Άστρους, την συμβολή της Μελιγούς σε αυτήν, όσο και για τον ρόλο που διαδραμάτισε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σε αυτήν.

Ακόμη, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Β. Κυνουρίας κ. Π. Μαντά για την παρουσία του και για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Επίσης, ευχαριστούμε, τους συνεργάτες του Πολιτιστικού Συλλόγου, κ. Ν. Αθανασόπουλου και κ. Μ. Μπαρμπουλέτου, όπως  και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας για την δική τους συμμέτοχη και βοήθεια.

Τέλος, όπως συμβαίνει πάντα, το μεγαλύτερο ευχαριστώ, ανήκει στον κόσμο, που για εμάς αποτελεί τον αφανή ήρωα, στηρίζοντας τις εκδηλώσεις και δράσεις του Συλλόγου μας.

Ελπίζουμε, υποσχόμαστε και ευελπιστούμε και σε άλλες μελλοντικές δράσεις και συνεργασίες.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

 

Φιέστα Τίτλου απο τον Ερμή το Σάββατο 29/4

Το Δ.Σ του Ερμή καλεί όλους τους Φίλους που Αγαπούν την Ομάδα μας να παρευρεθούν το Σάββατο 29/4 και ώρα 6 μ.μ στο Γήπεδο Μελιγούς να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας και την πανάξια άνοδο μας στην Α΄ Κατηγορία. Θα γίνει απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή απο την Ε.Π.Σ Αρκαδίας. Θα πραγματοποιηθεί και αγώνας μεταξύ της φετινής ομάδας και Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

 

Ρετρό φωτογραφίες απο την γιορτή Αγ.Γεωργίου στην Ορεινή Μελιγού.

Οι φωτογραφίες είναι απο συλλογές των κ.Π.Γεωργά,κ.Π.Ράλλιου,κ.Π.Ανέτη,κ.Α.Παπούλια κ.α

Απο τα παλία χρόνια μετά το πέρας της θείας λειτουργίας γίνονταν γλέντι στην πλατεία του χωριού. Συνέχεια ανάγνωσης Ρετρό φωτογραφίες απο την γιορτή Αγ.Γεωργίου στην Ορεινή Μελιγού.

Φωτο & Βίντεο από την Συμμετοχή του Πολιτιστικού στον Εορτασμό της Β’ Εθνοσυνέλευσης

Προετοιμασίες πρίν την Παρέλαση.

Συνέχεια ανάγνωσης Φωτο & Βίντεο από την Συμμετοχή του Πολιτιστικού στον Εορτασμό της Β’ Εθνοσυνέλευσης

Εκδήλωση Μνήμης στόν Θ.Κολοκοτρώνη.

Τελέστει απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελιγούς ,Εκδήλωση Μνήμης και μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Αρχιστράτηγου και Ελευθερωτή του Γένους Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
Οι Στρατιωτικοί με Αρχηγό τον Θ.Κολοκοτρώνη στρατοπαίδευσαν στην Μελιγού κατά την Β’ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων από 30 Μαρτίου εώς 18 Απριλίου του 1823.

Μια ωραία με κεντρικό ομιλητή τον Κύριο  Ευαγγ. Φάκλαρη,έγινε  κατάθεση στεφάνων απο τον Δήμαρχο κ. Μαντα, τον Πρόεδρο τοπικού συμβουλίου κ.Ν.Ραλλιο,τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού κ.Κ.Καμπύλη και τον Πρόεδρο του Α.Ο Ερμή κ.Χ.Τσίωρο.

Η εκδήλωση έκλησε με το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου. Συνέχεια ανάγνωσης Εκδήλωση Μνήμης στόν Θ.Κολοκοτρώνη.

Εκδήλωση 20 – 4 “Η Μελιγού στη B’ Εθνοσυνέλευση”

Πέμπτη 20-4-2017    Ώρα 8μ.μ

Εκδήλωση απο τον πολιτιστικό Σύλλογο Μελιγούς

 “Η Μελιγού στη B’ Εθνοσυνέλευση”.

Θα γίνει Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Θα ακολουθήσει ομιλία με ιστορικά γεγονότα και ντοκουμέντα από την στρατοπέδευση

κατά την Β’ Εθνοσυνέλευση  

στρατιωτικών με αρχηγό τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.