Αρχείο κατηγορίας Αθλητικά

Αρχή προετοιμασίας Ερμή Μελιγούς για την συμμετοχη στην Γ’εθνικη.

Με πολύ όρεξη και πολλά όνειρα και για την ερχόμενη χρονιά ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του συλλόγου η προετοιμασία της ομάδας του Ερμή για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Καλογιαννίδη και όλου του προπονητικού τιμ ξεκίνησαν την «σκληρή» δουλειά με στόχο να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.στο πρωτάθλημα της Γ. Εθνικής.

Το παρών έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Σοφοκλής και Κώστας Γιαννούσης, Παναγιώτης και Βασίλης Κολοστούμπης,Κωστας Κολλιόπουλος,Βασίλης Ανδριανός και Ηλίας Ιατρίδης που επέστρεψε στην ομάδα.

Επίσης παρόντες ήταν όλο το Δ.Σ όπως και πολλοί φίλαθλοι.

Οι υποχρεώσεις για την φετινή χρονιά είναι κάτι παραπάνω από αυξημένες γιατί πλέον μέσω της συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική η ομάδα του Ερμή Μελιγούς δεν εκπροσωπεί μόνο το Χωριό αλλά και το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και κατ επέκταση όλη την Κυνουρία αφού είναι και η μοναδική ομάδα που θα έχει συμμετοχή στην κατηγορία.

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Α.Ο Ερμής το Σάββατο 6 Ιουνίου και ώρα 20:00

Το Δ.Σ του Α.Ο. Ερμή Μελιγούς καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδος στην
Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου το Σάββατο 6 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα του πρώην Νηπιαγωγείου στην Μελιγού με θέματα:
• Απολογισμός δραστηριοτήτων.
• Οικονομική ενημέρωση περιόδου.
• Εκλογές για την ανάδειξη ελεγκτικής επιτροπής.
• Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
• Ελεύθερη συζήτηση

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση.

Το αύριο του Ερμή θέλει και εσένα δίπλα του

RENOIR

Ο Σύλλογος ¨Άξιον Εστί¨ στη Φανέλα του Ερμή Μελιγούς.

Μια ιδιαίτερη και καινοτόμα πρωτοβουλία για τα δεδομένα του αρκαδικού και όχι μόνο από τον Ερμή Μελιγούς καθώς την φανέλα της ομάδας θα κοσμεί ο Σύλλογος Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας ¨Άξιον Εστί¨

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι το ¨Άξιον Εστί¨ να ταξιδέψει μέσω του Α.ο Ερμή σε όλα τα γήπεδα της Αρκαδίας και να κάνει γνωστό το έργο του και απώτερο σκοπό ευαισθητοποίηση όλων μας.

Γενικές πληροφορίες

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το έτος 2014 και απέκτησε νομική υπόσταση με καταστατικό που εγκρίθηκε με την υπ’ αρίθμ: 1008/2014 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης και σκοπός του είναι:
α. Η χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή παροχή αίματος και αιμοπεταλίων για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις (δηλ. παιδιά με καρκίνο) και νοσηλεύονται στα Ογκολογικά Τμήματα του Νοσοκομείου «ΠΑΙΔΩΝ – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
β. Η ανάπτυξη και διάδοση της ιδέας της δωρεάς του μυελού των οστών.

Ιδρυτής-Πρόεδρος Συλλόγου:
Παναγούλης Γεώργιος
Μέλη: Κοτταράκου Νίκη,
Πετροπούλου Μίλτα,
Αθανασοπούλου Βασιλική, Αδάμη Αικατερίνη.

Μη κερδοσκοπικός οργανισμός

Αρχή μεταγραφών για τον Ερμή,Μπήσιας και Κοκκινάκος οι Πρώτοι.

.Η έλευση του Κ.Καλογιαννίδη ενός καταξιωμένου προπονητή που την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα της Α.Ε.Κ Τρίπολης δείχνει ότι Η ομάδα του Ερμή στοχεύει ψηλά για την φετινή χρονιά.

Και αυτό αποδεικνύεται  άμεσα με τις δύο πρώτες μεταγραφές.

Ιάσονας Κοκκινάκος << Τερματοφύλακας>> την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α.Ε.Κ Τρίπολης όπου στέφθηκε πρωταθλητής.

Γεώργιος Μπήσιας Αμυντικός την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Λεωνιδίου και κατέκτησε το Κύπελλο Αρκαδίας.

Δύο πολύ σπουδαίες προσθήκες που θα βοηθήσουν τα μέγιστα την ομάδα του Ερμή.

Γ.Μπίσιας
Ι.Κοκκινάκος

Η Ανακοίνωση

Το Δ.Σ του Ερμή Μελιγούς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών.Του Γιώργου Μπίσσια  και του Ιάσονα Κοκκινάκου. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία πνευματική και σωματική.

Νέος Προπονητής για το Α.ο Ερμή.

Μετά από τρία χρόνια  επιτυχημένης πορείας στο τιμόνι της ομάδας ο Γ.Καραγιάννης αποχωρεί από Προπονητής και εισέρχεται στο Δ.Σ. Μια νέα σελίδα ανοίγει μετά την αποχώρηση και το Δ.Σ., γνωρίζοντας ότι ο αντικαταστάτης έπρεπε να είναι κάποιος καταξιωμένος και έμπειρος προπονητής, με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες, μετά από πολλές επαφές και συζητήσεις, αποφάσισε ομόφωνα να συνεργαστεί με τον κ. Καλογιαννίδη, θεωρώντας ότι πληρεί όλες τις παραπάνω προυποθέσεις. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή τίθεται επί τάπητος πλέον ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας σεζόν  που είναι μια ισχυρή ομάδα αλλά και η ανάδειξη των πολλών και καλών νέων αθλητών που έχει στο ρόστερ της.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ερμής ευχαριστεί το Γ.Καραγιάννη για την προσφορά του αλλά και την αγαστή συνεργασία που υπήρξε όλο αυτό το διάστημα .Παράλληλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ.Κώστα Καλογιαννίδη. Καλωσορίζουμε το νέο προπονητή στην οικογένεια του ΕΡΜΗ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Την πίτα του έκοψε ο Α.ο Ερμής.

Παρουσία του Δ.Σ του προπονητικού τιμ και των αθλητών του συλλόγου,Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο στο εστιατόριο
 Estella έκοψε την πίτα του ο Αθλητικός σύλλογος Ερμής.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει τους κ.κ Κατσή και Βλαχάκη για το γεύμα που προσέφεραν στην  ομάδα
και να τους ευχηθεί καλές δουλειές. Επίσης ευχαριστούμε την εταιρία κρεάτων Κόσσυφας για την προσφορά δωροεπιταγής στους τυχερούς από τα φλουριά της πίτας.

Το μηχάνημα για την συντήρηση των γηπέδων

Ένα πολύ σημαντικό μηχάνημα για την συντήρηση των γηπέδων
που διαθέτουν πλαστικό χλοοτάπητα, απέκτησε ο  Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.Σήμερα στο γήπεδο Μελιγούς έγινε η πρώτη δοκιμή παρουσία του αντιδημάρχου κ.Χονδρολέου και του τοπικού προέδρου κ.Ράλλιου.

Έτσι πλέον δίνεται η δυνατότητα για την πραγματοποίηση εργασιών και την συντήρηση των συγκεκριμένων γηπέδων, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το συγκεκριμένο μηχάνημα διαθέτει εξάρτημα ανόρθωσης των ινών του συνθετικού χλοοτάπητα, εργασία που απαιτείται να γίνεται δύο με τρεις φορές, ετησίως. Επίσης, διαθέτει εξάρτημα χτενίσματος, το οποίο πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά μηνιαίως. 

Έτσι αυξάνονται οι προσδοκίες για την βελτίωση των αγωνιστικών χώρων με πλαστικό τερέν, που αρκετοί εξ αυτών είναι αρκετά ΄΄ταλαιπωρημένοι΄΄, ώστε να εξασφαλιστεί η  καλύτερη λειτουργία και ασφαλή χρήση τους από τις αθλητικές ομάδες και συλλόγους.