Αρχείο κατηγορίας Ορεινή Μελιγού

Ευχές από το Σύλλογο Φίλων Ορεινής Μελιγούς.

“Το μήνυμα της θυσίας και της Αναστάσεως του Θεανθρώπου, κορυφώνεται τις Άγιες τούτες ημέρες που διανύουμε.

Ειδικά, το φετινό Πάσχα, εν μέσω πανδημίας, αποκτά ξεχωριστή σημασία καθώς η Ανάσταση του Κυρίου, που έπεται της εβδομάδας των Παθών, μας γεμίζει με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία.

Η υπεύθυνη στάση και η ωριμότητα που επιδεικνύουμε, όλοι μας, σε αυτή τη πρωτόγνωρη συγκυρία, ενδυναμώνει το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Ας δούμε τη δοκιμασία αυτής της περιόδου ως ευκαιρία επιστροφής στην αλληλεγγύη και στις πραγματικές αξίες της ζωής.

Τις Άγιες ημέρες του Πάσχα ας πλημμυρίσουν οι καρδιές όλων με το Φως της Αγάπης και της Ελπίδας για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα”!

‘Eκοψε την Πίτα του ο Σύλλογος Φίλων Ορεινής Μελιγούς.

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 ο Σύλλογος Φίλων Ορεινής Μελιγούς έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κτήριο  του Συλλόγου στην Ορεινή Μελιγού. Μεγάλη ήταν η προσέλευση μελών και φίλων.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και χαρούμενο περιβάλλον ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννης Κούρος έκοψε την πίτα και ευχήθηκε στου παρευρισκόμενους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Καμπύλης Γεώργιος, οι αντιδήμαρχοι Γαρδικιώτης Γεώργιος και Σαμαρτζής Γεώργιος, ο πρόεδρος της Δ.Κ.Ε.Δ.Β.Κ. Καμπύλης Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μελιγούς Καμπύλης Παναγιώτης, ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Ερμή Μελιγούς Τσιώρος Χρήστος και ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς Μπαρμπουλέτος Δημήτριος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μάκη και την Βίκη για την φιλοξενία τους και την άριστη εξυπηρέτηση τους σε αυτό τον ζεστό και όμορφο χώρο.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους μας με αγάπη και υγεία!

                                                                                                Με εκτίμηση το Δ.Σ.

5/1 Κοπή Πίτας από τον Σύλλογο Φίλων Ορεινής Μελιγούς

Ο Σύλλογος Φίλων Ορεινής Μελιγούς κόβει την πίτα του την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στο κτίριο του συλλόγου στην ορεινή μελιγού στης  6:30 μ.μ και με χαρά προσκαλεί όλους τους φίλους και τα μέλη του στην κοπή της πίτας του για το καλό της νέας χρονιάς!

Ευχές από τον Σύλλογο Φίλων Ορεινής Μελιγούς.

Ο Σύλλογος Φίλων Ορεινής Μελιγούς Εύχεται σε όλους

Η Γέννησή του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως.

Και Το 2020 να μας φέρει υγεία, ευημερία και ευτυχία. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Κυριακή 8/9 εκλογές από τον Σύλλογο Φίλων Ορεινής Μελιγούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του συλλόγου φίλων Ορεινής Μελιγούς καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους φίλους του χωριού μας στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 σεπτεμβρίου στης 12 μμ στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Παναγιάς.

1) Απολογισμός δράσης & οικονομικός απολογισμός από το απερχόμενο Δ.Σ.

2) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

3)  Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

4) Εκλογή νέου Δ.Σ. 

6) Προβλήματα,Προτάσεις- ιδέες για δράσεις.

Έγινε με επιτυχία η μουσική βραδιά στην Ορεινή Μελιγού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ

Το Δ.Σ του συλλόγου φίλων ορεινής μελιγούς αισθάνεται την ανάγκη ευχαριστήσει θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην όμορφη μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο συλλογός μας σε συνεργασία με το δήμο β. κυνουρίας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους φίλους και τα μέλη που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του γίνει αυτή η ωραία βραδιά και στους Μάκη και Βασιλική που μας φιλοξένησαν στο χώρο τους και πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Τέλος ευχαριστούμε το Γιώργο Σκαρπέλο και όλο το μουσικό σχήμα για την υπέροχη γεμάτη κέφι βραδιά που μας χάρισαν.

Μουσική βραδιά στην Ορεινή Μελιγού Παρασκευή 2/8

Ο Σύλλογος Φίλων Ορεινής Μελιγούς σας προσκαλεί όλους να απολαύσουμε φαγητό και ποτό μαζί υπέροχα ρεμπέτικα λα’ι’κά και έντεχνα τραγούδια στον μαγευτικό προαύλιο χώρο της Παναγιάς κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά σε μια βραδιά γεμάτη κέφι και τραγούδι.<<Ελάτε να Ανταμώσουμε>>

Έγινε με επιτυχία ο καθαρισμός στην Ορεινή Μελιγού

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός στην Ορεινή Μελιγού.

Σε σχέση με προηγούμενες χρονιές η συμμετοχή ήταν μικρή αλλά αυτή η μικρή ομάδα εθελοντών με υλικοτεΈγινε με επιτυχία ο καθαρισμός στην Ορεινή Μελιγούχνική υποστήριξη από καταστήματα τις περιοχής τα κατάφερε μια χαρά.

Μεταξύ άλλων έγινε και καθαρισμός της στέρνας που έχει τις πέστροφες και τις πάπιες με μια αισθητική παρέμβαση.

Μετά το τέλος των εργασιών έγινε γεύμα στην βρύση κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια  με αρνί στη σούβλα που πρόσφερε συγχωριανός μας και άλλα εδέσματα που έφτιαξαν ο Μάκης και η Βίκυ που έχουν το γραφικό ταβερνάκι.

Το καλοκαίρι έχει μπεί για τα καλά και το χωριό μας αρχίζει να παίρνει ζωή.

‘Οπως κάθε χρόνο εκδηλώσεις και δρώμενα θα δώσουν μια ακόμα αφορμή η επισκεψιμότητα να γίνει ακόμα πιο έντονη.

Εθελοντικός καθαρισμός Κυριακή 30/6 στην Ορεινή Μελιγού

Ο σύλλογος Φίλων Ορεινής Μελιγούς προσκαλεί τα μέλη του αλλά και όλους όσους αγαπούν το ορεινό χωριό μας να έρθουν την Κυριακή 30/6 και ώρα 6 π.μ ώστε να γίνει καθαρισμός που είναι απαραίτητος ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Όσοι παραβρεθούν να έχουν μαζί τους και τον εξοπλισμό τους π.χ χορτοκοπτικά,αλυσοπρίονο,κλαδευτήρι,ψαλίδι .